Marjolijn van den Hurk

Na bijna 20 jaar actief geweest te zijn als Recruiter bij een bureau op het Museumplein in Amsterdam dwong Corona mij om goed na te denken over hoe verder. Wilde ik een nieuwe stap zetten? Daar moest ik over nadenken en dat was soms lastig.
Maar ik kwam er al snel achter dat luisteren naar mensen met mooie carrièrewensen en hen begeleiden naar een nieuwe baan iets is dat nooit verveelt.

Het werven & selecteren van nieuwe medewerkers zie ik dan ook iedere keer als een spannende uitdaging. Ik ga voor kwaliteit daar waar het gaat om de juiste kandidaat voor de juiste opdrachtgever te vinden. 
Binnen de retail werk ik branche-overschrijdend en kan dus veel verschillende mensen en organisaties adviseren.
Ik ben sterk betrokken bij organisaties en kandidaten; probeer selectief te zijn in mijn voordracht, ben altijd bereikbaar en gedreven om tot een succesvolle aanstelling te komen.
HUYSvanRECRUITERS is een fijne club mensen om mee samen te werken: Rotterdamse humor, veel inzet, hard werken en met regelmaat leuke borrels.

In mijn vrije tijd hou ik van reizen, andere culturen en ik sport graag. Als manager van het voetbalteam van mijn dochter (keeper) stond ik elk weekend langs het voetbalveld van Swift.