Skip to content

Start jouw avontuur als zelfstandig recruiter samen met HUYSvanRECRUITERS

Lees hieronder hoe wij jou optimaal faciliteren zodat jij je volledig kunt focussen op jouw core business: vacatures invullen!

Welkom bij HUYSvanRECRUITERS
Dé plek waar ambitieuze zelfstandig recruiters hun krachten bundelen.
Ben jij een gedreven recruiter en wil je starten als zelfstandig ondernemer?
Dan is dit jouw kans om je aan te sluiten bij ons succesvolle team!

Werken als zelfstandig recruiter

200+

vacatures jaarlijks in te vullen

15+

collega recruiters

100%

genieten van vrijheid

Waarom HUYSvanRECRUITERS

Samenwerken

Bij HUYSvanRECRUITERS geloven we in de kracht van samenwerking.

We zijn op zoek naar teamplayers die begrijpen dat succes delen begint bij samenwerken.

Word onderdeel van een netwerk waarin we elkaar versterken.

Vacatures

Heb je (nog) geen opdrachtgevers of vacatures? Dat is helemaal geen probleem!

Je kunt direct beginnen met invullen van vacatures welke wij in portefeuille hebben.

Zo heb je rustig de tijd om je eigen klantenbestand op te gaan bouwen.
We hebben meer dan genoeg vacatures!

Persoonlijke begeleiding

Bij ons sta je er nooit alleen voor.

Wij bieden persoonlijke begeleiding, coaching en ondersteuning. Samen interviewen, sparren over functieprofielen, of trainingen volgen: wij zijn er voor jou.

Remote werken

Steeds vaker zien we dat flexibiliteit en vrijheid belangrijke voorwaarden zijn als het gaat om werktijden én werk- plek.

Het vak recruitment leent zich uitstekend voor thuiswerken of vanuit het Buitenland!

Zo ondersteunen wij jou

Je krijgt, indien gewenst, uitgebreide training op gebied van sourcen, automatisering, gesprekstechnieken en marketing. Samen een effectieve search opzetten, kandidaten interviewen, samen naar prospects voor een intakegesprek, sparren over functieprofielen, over kandidaten en vacatureteksten.

Periodiek verzorgt onze eigen coach trainingen voor onze recruiters. Daarnaast krijg je zoveel en zo vaak als je wilt ondersteuning en advies, niet alleen in de opstartfase maar ook daarna. Persoonlijke begeleiding zolang jij daar behoefte aan hebt.

HUYSvanRECRUITERS werkt met een vast format voor het maken van vacatures, offertes, opdrachtbevestigingen en facturen. Makkelijk en efficiënt!

Vacatureteksten schrijven hoef je niet zelf te doen, dat doet onze Officemanager op basis van jouw input voor jou! Omdat jij jouw klant het beste kent zorg jij voor een gedegen en duidelijke briefing.

Nadat de tekst is geschreven wordt deze door ons gepubliceerd op onze website en socials.

Heb je een nieuwe opdrachtgever, dan is het een kwestie van de gemaakte afspraken invoeren  en wij regelen de rest voor je zodat jij kunt beginnen met de wervingsprocedure. Na ondertekening van het arbeidscontract is de plaatsing definitief en wordt de factuur vanuit onze backoffice naar de opdrachtgever verstuurd.

Niet alleen de facturatie verzorgen wij voor je, ook nemen wij de debiteurenbewaking voor je uit handen. Na het verlopen van de betalingstermijn sturen wij een herinnering naar jouw klant. Daardoor blijft jouw relatie met de opdrachtgever optimaal.

Bekendheid, (online) zichtbaarheid en bereik is belangrijk om opdrachtgevers aan te spreken en de juiste kandidaten te vinden. Wij zorgen voor een up-to-date website met goede vindbaarheid en relevante content op onze socials.  

Via de website en LinkedIn bedrijfspagina promoten wij jouw vacatures. Daarnaast maken we maken gebruik van speciale tooling om vacatures te delen en bereik te genereren. Indien je graag visitekaartjes gebruikt regelt HUYSvanRECRUITERS deze voor jou, zodat jij je professioneel kunt presenteren aan prospects, opdrachtgevers en kandidaten. 

Een deel van onze recruiters heeft een groot zakelijk netwerk en doen veel acquisitie.
Is acquisitie niet jouw ding, geen probleem!
Vacatures die we in portefeuille hebben worden massaal gedeeld met elkaar, zodat je heel snel procedures kunt oppakken en plaatsingen kunt gaan doen!

HUYSvanRECRUITERS maakt gebruik van een Artificial Intelligence zoekplatform waarop kandidaten worden gevonden die aansluiten op jouw zoekcriteria. Een prachtig en efficiënt hulpmiddel! Daarnaast maken we gebruik van speciale tooling om vacature via socials te delen en bereik te genereren.

In ons ATS (Apllicant Tracking System) wordt de status van vacatures en procedures bijgehouden zodat je goed georganiseerd bent en blijft, ook als je verschillende procedures door elkaar hebt lopen.

Je bent zelfstandig in je dagelijkse werk, je deelt je eigen tijd in en hebt de vrijheid om zelf te bepalen waar je werkt. Ondertussen hoor je bij een heel erg leuk, succesvol en professioneel team!

Overleg

We houden regelmatig teamoverleg, waarin kandidaten, vacatures, successen en (soms) teleurstellingen worden gedeeld met elkaar.

Onze periodieke overleggen zijn bedoeld om kennis te delen en elkaar te helpen.

Elk kwartaal organiseren we een meeting met aansluitend een gezellige borrel. 
Een mooi moment om elkaar ook informeel te spreken!

Werkplek

Je kunt zo vaak als je wilt gebruik maken van een werkplek of een spreekkamer in ons gezellig ingerichte kantoor in Capelle aan den IJssel.

Je kunt daar professioneel kandidaten spreken, het kantoor is goed bereikbaar en er is meer dan voldoende gratis parkeergelegenheid voor de deur.

Dit is wat wij vragen van jou

Bij HUYSvanRECRUITERS streven we naar een dynamisch en gedreven team van professionals. Om de kwaliteit te waarborgen én om jou kans op succes te vergroten, hebben we wel enkele eisen;

  • ondernemersdrive
  • hard willen werken
  • samenwerken
  • mee willen doen
  • kunnen genieten

HBO denk- en werkniveau

Wij vinden het erg belangrijk dat je Hbo denk- en werkniveau hebt en bij voorkeur ervaring in werving & selectie. Dat kan aan bureauzijde zijn, maar ook corporate. Dit is echter geen must.
Idealiter ben je wel in het bezit van een groot, relevant netwerk.

Ondernemerschap

Als zelfstandig ondernemer bouw je aan je eigen succes. Dit betekent vacatures werven, kandidaten zoeken, gesprekken voeren en factureren. Een kleine financiële buffer is prettig om de opstartfase te overbruggen.

Participatie en discipline

Actieve deelname aan teamoverleg, trainingen en het volgen van onze procedures is cruciaal voor succes. Discipline en betrokkenheid zijn de sleutel tot het behalen van resultaten.

Cultuurfit

Onze zakelijke, no-nonsense cultuur gaat hand in hand met een informele en collegiale sfeer. We werken hard, maar hebben ook veel plezier samen. Ondernemersdrive en doorzettingsvermogen zijn belangrijk om een succesvolle recruiter te zijn.

Start jouw avontuur als zelfstandig recruiter, samen met HUYSvanRECRUITERS

Je bent van harte welkom om je aan te sluiten bij ons team!